• sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Babagan awake dhewe

W Und ME

NCR iki diadegaké ing taun 2003, minangka salah siji saka manufaktur relay anjog ing China karo luwih saka 600 Staff. We are loman kanggo nandur modal ing peralatan produksi paling majeng lan teknologi donya. Output taunan luwih saka 100 yuta bêsik.
NCR owns two factories in Wenzhou and Jiaxing city, Zhejiang China,operating two brands seperately to serve for customers in different fields:
NCR: Home Appliances, Automotive, Smart Metering & Grid.
NNC: Industrial Control, Automation.

Sawetara produk kalebu elektromagnetik Relay, Latching Relay, Relay Soket, Solid State Relay, Power Semiconductor Modul lan Bridge rectifier etc.
Ing ISO9001: 2000, ISO14001: 2004 & System Quality OHSASA18001, kita wis dijupuk CCC, CQC, CE, UL & TUV persetujuan lan uga RoHS certificate cecek. Adhedhasar kualitas dipercaya, uga customer service banget, produk kita didol uga kabeh liwat Dharatan China lan donya.

Kanggo entuk pembangunan ing pasar global, kita bakal nandheske ing atine Manajemen "Integrity & transcendence", kanggo sumber produk dipercaya, layanan sawise-sale unggul lan layang ing-wektu kanggo ketemu perlu kabeh pelanggan donya.
Organization Chart
CLION ELECTRIC CO.,LTD---POWER RELAYS
ZHEJIANG RELAY ELECTRONICS CO.,LTD---SHUNTS,DC MOTORS
ZHEJIANG NCR INDUSTRIAL CO.,LTD--LATCHING RELAYS,C.T


Tampilan Online Chat!