Thermal Relays-JR28 (LR2) factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Termal Relays-JR28 (LR2)

ciri:

● Tilu fase bimetallic strip, lalampahan kelas 10A
● Jeung reset otomatis
● ambient santunan hawa
● Phase mantau
● indikator Visual
● Dipaké pikeun circuit tina AC 50 / 60Hz, 690V
● Salaku per baku GB14048.4 & IEC60947-4-1


jéntré produk

Tags produk

● Tilu fase bimetallic strip, lalampahan kelas 10A
● Jeung reset otomatis
● ambient santunan hawa
● Phase mantau
● indikator Visual
● Dipaké pikeun circuit tina AC 50 / 60Hz, 690V
● Salaku per baku GB14048.4 & IEC60947-4-1

DATA Infobox

model JR28-D13 JR28-D23 JR28-D33 JR28-D43
ayeuna dipeunteun 25 40 93 140
tegangan insulasi dipeunteun 690 690 690 690
ngawaskeun fase leungitna
Manual / reset otomatis
santunan Ambienttemperature
Tripping indikator
tombol test
tombol eureun
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Nyolok-di Nyolok-di Nyolok-di Nyolok-di
kontak bantu 1NO + 1NC 1NO + 1NC 1NO + 1NC 1NO + 1NC
AC-15 220V Dihaturkeun ayeuna (A) 2,73 2,73 2,73 2,73
AC-15 380V Dihaturkeun ayeuna (A) 1,58 1,58 1,58 1,58
DC-15 220V Dihaturkeun ayeuna (A) 0.2 0.2 0.2 0.2
kawat cross-bagian(Mm 2) utamasirkuit Singlecore 1 ~ 4 4 ~ 10 4 ~ 35 4 ~ 35
nyekerupkeun M4 M4 M4 M4
bantusirkuit Singlecore 0,5 ~ 2,5 0,5 ~ 2,5 0,5 ~ 2,5 0,5 ~ 2,5
nyekerupkeun M3.5 M3.5 M3.5 M3.5

nyusun informasi

微 信 图片 _20180723160924

 

Dimensi (mm)

 

微 信 图片 _20180712083754
微 信 图片 _20180712083903


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!