Latching Relays-NRL715B factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL715B

ciri:

◆ ciri

> Kamampuan 100A switching.
> Drived ku motor jeung tahan magnét tinggi
kamampuhan.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 41 × 30,8 × 20mm.
> IEC62055-31 UC3 patuh


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Kamampuan 100A switching.
> Drived ku motor jeung tahan magnét tinggi
kamampuhan.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 41 × 30,8 × 20mm.
> IEC62055-31 UC3 patuh

◆ Émbaran nyusun

 微 信 图片 _20180709173902  ① Latching Relay
② Bagian Jumlah
③ coil tegangan
④ D = Double coil; S = Tunggal coil
⑤ 100 = 100A

◆ Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 2000VAC 1min
beroperasi Time 90msec. Max.
release sareng 90msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 100m / S 2 (10g)
 destructive 1000m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 98% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 70 ℃
 Temination sambungan gancang
beurat unit 45g
 Constrution debu ditangtayungan

◆ Kontak Data

formulir kontak 1A / 1B
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak Max: 1.0mΩ
kontak Peunteun 100A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 25000VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1 × 10 4

◆ coil

kakuatan coil 3.0W coil Tunggal: 3.0W

◆ Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
9 9 100 28 ± 10%
12 12 100 28 ± 10%
24 24 100 28 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

◆ Aplikasi has

P repayment Energy Méter; System ngirut;

Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram
2-NRL715B


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!