Latching Relays-NRL711C factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL711C

ciri:

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan 120A switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 116,5 × 52 × 28mm.
> IEC62055-31 UC3 patuh.


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan 120A switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 116,5 × 52 × 28mm.
> IEC62055-31 UC3 patuh.

◆ Émbaran nyusun

 微 信 图片 _20180709173147  ①   Latching Relay
② Bagian Jumlah
③ coil tegangan
④ D = Double coil; S = Tunggal coil
⑤ 120 = 120A

◆ Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 2000VAC 1min
beroperasi Time 30msec. Max.
release sareng 30msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 100m / S 2 (10g)
 destructive 1000m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 98% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 70 ℃
 Temination sambungan gancang
beurat unit 320g
 Constrution debu ditangtayungan

◆ Kontak Data

formulir kontak 3A / 3B
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak Max: 0.6mΩ
kontak Peunteun 120A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 30000VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1 × 10 4

◆ coil

kakuatan coil coil tunggal: 2.5W Double coil: 5.0W

◆ Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
5 3,75 100 10 ± 10%
12 9 100 57 ± 10%
24 18 100 230 ± 10%
48 36 100 920 ± 10%
ganda coil
5 3,75 100 2 × 5 ± 10%
12 9 100 2 × 28 ± 10%
24 18 100 2 × 115 ± 10%
48 36 100 2 × 460 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

◆ Aplikasi has

Prepayment Energy Méter; System ngirut;
Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram
1-NRL711C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!