Latching Relays-NRL710 factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL710

ciri:

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan 180A switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 63x47x29.5mm.


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan 180A switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 63x47x29.5mm.

◆ Émbaran nyusun

 微 信 图片 _20180709172417  ① Latching Relay
② Bagian Jumlah
③ coil tegangan
④ D = Double coil; S = Tunggal coil
⑤ 180 = 180A

◆ Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 2000VAC 1min
beroperasi Time 20msec. Max.
release sareng 20msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 100m / S 2 (10g)
 destructive 1000m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 98% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 70 ℃
 Temination sambungan gancang
beurat unit 180g
 Constrution debu ditangtayungan

◆ Kontak Data

formulir kontak 1A / 1B
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak Max: 0.6mΩ
kontak Peunteun 180A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 45000VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1 × 10 4

◆ coil

kakuatan coil coil tunggal: 2.2W Double coil: 4.4W

◆ Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
9 6,75 50 37 ± 10%
12 9 50 65 ± 10%
24 18 50 262 ± 10%
48 36 50 10448 ± 10%
ganda coil
9 6,75 50 2 × 18,5 ± 10%
12 9 50 2 × 32,5 ± 10%
24 18 50 2 × 131 ± 10%
48 36 50 2 × 524 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

◆ Aplikasi has

Prepayment Energy Méter; System ngirut;
Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram
1-NRL710


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!