Latching Relays-NRL709VA factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL709VA

ciri:

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan switching 80A.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 38 × 30,9 × 16.5mm.
> Ngaropéa terminal kawas shunt, braided Cu-kawat jsb


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Ukuranana leutik, kamampuhan switching 80A.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 38 × 30,9 × 16.5mm.
> Ngaropéa terminal kawas shunt, braided Cu-kawat jsb

◆ Émbaran nyusun

 微 信 图片 _20180709171731  ① Latching Relay
② Bagian Jumlah
③ coil tegangan
④ D = Double coil; S = Tunggal coil
⑤ 80 = 80A

◆ Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 1800VAC 1min
beroperasi Time 20msec. Max.
release sareng 20msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 100m / S 2 (10g)
 destructive 1000m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 95% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 70 ℃
 Temination sambungan gancang
beurat unit 50g
 Constrution debu ditangtayungan

◆ Kontak Data

formulir kontak 1A / 1B
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak Max: 1.2mΩ
kontak Peunteun 80A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 20000VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1 × 10 4

◆ coil

kakuatan coil coil tunggal: 1.0W Double coil: 2.0W

◆ Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
9 6,8 50 80 ± 10%
12 9 50 144 ± 10%
24 18 50 576 ± 10%
48 36 50 2304 ± 10%
ganda coil
9 6,8 50 2 × 40 ± 10%
12 9 50 2 × 72 ± 10%
24 18 50 2 × 288 ± 10%
48 36 50 2 × 1152 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

◆ Aplikasi has

Prepayment Energy Méter; System ngirut;
Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram
1-NRL709VA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!