Latching Relays-NRL709HC factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL709HC

ciri:

◆ ciri

> Ukuranana, 60A / 80A kamampuhan switching Leutik.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 53,6 × 30,3 × 18mm.


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Ukuranana, 60A / 80A kamampuhan switching Leutik.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 53,6 × 30,3 × 18mm.

◆ Émbaran nyusun

 微 信 图片 _20180709131156  ① Latching Relay
② Bagian Jumlah
③ coil tegangan
④ D = Double coil; S = Tunggal coil
⑤ 80 = 80A, 100 = 100A

◆ Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 2000VAC 1min
beroperasi Time 20msec. Max.
release sareng 20msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 100m / S 2 (10g)
 destructive 1000m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 98% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 70 ℃
 Temination sambungan gancang
beurat unit 230g
 Constrution debu ditangtayungan

◆ Kontak Data

formulir kontak 2a / 2B
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak 60A: Max: 1.5mΩ / 80A: Max: 1.2mΩ
kontak Peunteun 60A 250VAC / 80A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 60A: 15000VA / 80A: 20000VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1 × 10 4

◆ coil

kakuatan coil coil tunggal: 2.3W Double coil: 4.6W

◆ Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
9 6,8 50 35 ± 10%
12 9 50 62 ± 10%
24 18 50 250 ± 10%
48 39 50 1000 ± 10%
ganda coil
9 6,75 50 2 × 17,5 ± 10%
12 9 50 2 × 31 ± 10%
24 18 50 2 × 125 ± 10%
48 39 50 2 × 500 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

◆ Aplikasi has

Prepayment Energy Méter; System ngirut;
Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram
NRL709HC

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!