Latching Relays-NRL708C factory and manufacturers | Ncr Industrial
  • sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Latching Relays-NRL708C

ciri:

◆ ciri

> Ukuranana leutik, 40 / 50A kamampuhan switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 39 × 30,2 × 15mm.


jéntré produk

Tags produk

◆ ciri

> Ukuranana leutik, 40 / 50A kamampuhan switching.
> Low konsumsi coil, naékna suhu ultra-low.
> Lalawanan kontak Low.
> Strong anti shock sarta kamampuan anti Geter.
> Ukuranana Outline: 39 × 30,2 × 15mm.

 susunan Émbaran

 3-NRL708C Latching Relay
Bagian Jumlah
coil tegangan
D = Double coil; S = Tunggal coil
50=50A,40=40A

Karakteristik

 lalawanan insulasi 1000MΩ (500VDC)
diéléktrik Kakuatan BetweenCoil & Kontak 4000VAC 1min
Antara Buka Kontak 1500VAC 1min
beroperasi Time 20msec. Max.
release sareng 20msec. Max.
shock lalawanan  fungsional 98m / S 2 (10g)
 destructive 980m / S 2 (100g)
 lalawanan Geter 10 ~ 55Hz 1.5mm
 kandungan cai 95% RH, 40 ℃
 hawa ambient -40 ~ + 85 ℃
 Temination PCB
beurat unit 34g
 Constrution Debu ditangtayungan, disegel

Kontak Data

formulir kontak 1A / 1B / 1C
bahan kontak AgSnO2
lalawanan kontak Max: 2.0mΩ
kontak Peunteun 50A 250VAC / 40A 250VAC
Max. Ngalihkeun daya 12500VA
hirup mékanis 5 × 10 5
hirup listrik 1A / 1B: 50A 1 × 10 4 / 1C: 40A 1 × 10 4

coil

kakuatan coil coil tunggal: 1.5W Double coil: 3.0W

Data coil

dipeunteun tegangan tegangan nyokot-up pulsa Lilana Résistansi coil
 coil hiji
9 6.3 50 54 ± 10%
12 8,4 50 96 ± 10%
24 16,8 50 384 ± 10%
48 33,6 50 1536 ± 10%
ganda coil
9 6,6 50 2 × 27 ± 10%
12 8,4 50 2 × 48 ± 10%
24 16,8 50 2 × 192 ± 10%
48 33,6 50 2 × 768 ± 10%

Catetan: nyusun Husus pikeun tegangan coil lianna.

Aplikasi has
Prepayment Energy Méter; System ngirut;
Pindah sanyawa; System Control otomatis.

Dimensi (mm) / Circuit Diagram

1-NRL708C

Standard polarity diagram

2-NRL708C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!