• sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Tentang Kami

cof

NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan pikeun investasi parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.
NCR owns two factories in Wenzhou and Jiaxing city, Zhejiang China,operating two brands seperately to serve for customers in different fields:
NCR: Home Appliances, Automotive, Smart Metering & Grid.
NNC: Industrial Control, Automation.

Rentang produk ngawengku éléktromagnétik Relay, Latching Relay, Relay stop kontak, padet Propinsi Relay, Power Semiconductor Module sarta Sasak panyaarah jsb
Dina ISO9001: 2000, ISO14001: 2004 & System Quality OHSASA18001, urang kungsi diala CCC, CQC, CE, UL & TUV persetujuan sarta ogé RoHS sertipikat patuh. Dumasar kualitas dipercaya, kitu ogé layanan palanggan alus teuing, produk urang anu dijual ogé sakuliah daratan Cina jeung di sakuliah dunya.

Pikeun ngahontal ngembangkeun sustainable di pasar global, urang bakal keukeuh dina pikiran manajemén "Integritas & Transcendence", keur nyadiakeun produk dipercaya, jasa saatos-diobral punjul sarta pangiriman dina waktu minuhan kedah sadaya konsumén di sakuliah dunya.
Organization Chart
CLION ELECTRIC CO.,LTD---POWER RELAYS
ZHEJIANG RELAY ELECTRONICS CO.,LTD---SHUNTS,DC MOTORS
ZHEJIANG NCR INDUSTRIAL CO.,LTD--LATCHING RELAYS,C.T

Warranty

1.The warranty period for Products shall expire one(1)year from the date of delivery of the Products.

2.Should any Products be found non-conforming with the specification during the Warranty Period,Buyer shall inform NCR of the non-conformity with 90 days after delivery and provide supporting documents.Upon verification of the non-conformity,NCR’s liability is limited to

(a)replace the non-conforming Product with conforming Porduct at NCR’s expense;or

(b)credit or refund Buyer the price of the Product after the non-conforming Product has been returned.

3.The warranty are conditioned upon proper storage,
installation,use,operation,and maintenance of Products.No warranty will apply if the Products have been subject to misuse,neglect,accident or modification.

4.Before using these products, buyer agrees to determine suitability of the product for their intended use or application. NCR shall not be liable for any
other loss or damage, including but not limited to incidental or consequential
damages.


WhatsApp Online Chat!