• sns02
  • sns01
  • x
  • sns03

Tentang Kami

cof

NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan pikeun investasi parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.
NCR owns two factories in Wenzhou and Jiaxing city, Zhejiang China,operating two brands seperately to serve for customers in different fields:
NCR: Home Appliances, Automotive, Smart Metering & Grid.
NNC: Industrial Control, Automation.

Rentang produk ngawengku éléktromagnétik Relay, Latching Relay, Relay stop kontak, padet Propinsi Relay, Power Semiconductor Module sarta Sasak panyaarah jsb
Dina ISO9001: 2000, ISO14001: 2004 & System Quality OHSASA18001, urang kungsi diala CCC, CQC, CE, UL & TUV persetujuan sarta ogé RoHS sertipikat patuh. Dumasar kualitas dipercaya, kitu ogé layanan palanggan alus teuing, produk urang anu dijual ogé sakuliah daratan Cina jeung di sakuliah dunya.

Pikeun ngahontal ngembangkeun sustainable di pasar global, urang bakal keukeuh dina pikiran manajemén "Integritas & Transcendence", keur nyadiakeun produk dipercaya, jasa saatos-diobral punjul sarta pangiriman dina waktu minuhan kedah sadaya konsumén di sakuliah dunya.
Organization Chart
CLION ELECTRIC CO.,LTD---POWER RELAYS
ZHEJIANG RELAY ELECTRONICS CO.,LTD---SHUNTS,DC MOTORS
ZHEJIANG NCR INDUSTRIAL CO.,LTD--LATCHING RELAYS,C.T


WhatsApp Online Chat!