pabrik acara

  • laboratorium

    Laboratoryh

    NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan forinvesting parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.
  • pausahaan

    companyh

    NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan forinvesting parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.
  • pabrik Tour

    pabrik Tourh

    NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan forinvesting parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • cof
  • xd1
  • xdu

Gawe bareng saprak 1998

NCR didirikan dina 2003, salaku salah sahiji pabrik relay ngarah di Cina jeung leuwih ti 600 staf. Kami berehan pikeun investasi parabot produksi paling canggih tur teknologi di sakuliah dunya. Kaluaran taunan téh leuwih 100 juta lembar.
NCR owns dua pabrik di Wenzhou jeung kota Jiaxing, Zhejiang Cina, operasi dua merek seperately ngawula pikeun konsumén dina widang béda: NCR: Imah panerapan, Automotive, Smart Pangukuran & Grid.NNC: Industrial Control, Automation.
Rentang produk ngawengku éléktromagnétik Relay, Latching Relay, Relay stop kontak, padet Propinsi Relay, Power Semiconductor Module sarta Sasak panyaarah jsb

WENZHOU NCR Industrial CO., LTD

NCR was established in 2003, as one of the leading relay manufacturers in China with more than 600 staff.


WhatsApp Online Chat!