show fabrikë

 • laborator

  Laboratoryh

  NCR është themeluar në vitin 2003, si një nga prodhuesit kryesorë rele në Kinë me më shumë se 600 stafit. Ne jemi bujare forinvesting pajisje më të përparuara të prodhimit dhe të teknologjisë në mbarë botën. Prodhimi vjetor është mbi 100 milionë copë.
 • kompani

  companyh

  NCR është themeluar në vitin 2003, si një nga prodhuesit kryesorë rele në Kinë me më shumë se 600 stafit. Ne jemi bujare forinvesting pajisje më të përparuara të prodhimit dhe të teknologjisë në mbarë botën. Prodhimi vjetor është mbi 100 milionë copë.
 • Fabrika Tour

  Fabrika Tourh

  NCR është themeluar në vitin 2003, si një nga prodhuesit kryesorë rele në Kinë me më shumë se 600 stafit. Ne jemi bujare forinvesting pajisje më të përparuara të prodhimit dhe të teknologjisë në mbarë botën. Prodhimi vjetor është mbi 100 milionë copë.

Rreth nesh

Tekst për kompaninë tonë

 • COF
 • Xd1
 • xdu

Punuar që nga viti 1998

NCR është themeluar në vitin 2003, si një nga prodhuesit kryesorë rele në Kinë me më shumë se 600 stafit. Ne jemi bujare për të investuar pajisje më të përparuara të prodhimit dhe të teknologjisë në mbarë botën. Prodhimi vjetor është mbi 100 milionë copë.
NCR zotëron dy fabrika në Wenzhou dhe qytetit Jiaxing, Zhejiang Kinë, që veprojnë dy markave veç e veç për të shërbyer për konsumatorët në fusha të ndryshme: NCR: Home Pajisje, automotive, zgjuar Matjes & Grid.NNC: kontrollit industriale, automatizimi.
Gama e produkteve përfshin elektromagnetike Relay, kapjes Relay, rele, Solid State Rele, Power gjysmëpërçues Module dhe ndreqës urë etj

WENZHOU NCR INDUSTRIAL CO., LTD

NCR was established in 2003, as one of the leading relay manufacturers in China with more than 600 staff.


WhatsApp Online Chat!