фабрика шоу

 • лабораторија

  Laboratoryh

  NCR е основана во 2003 година, како еден од водечките производители реле во Кина со повеќе од 600 вработени. Ние сме великодушни forinvesting на повеќето напредни опремата за производство и технологија во светот. Годишното производство е околу 100 милиони парчиња.
 • компанијата

  companyh

  NCR е основана во 2003 година, како еден од водечките производители реле во Кина со повеќе од 600 вработени. Ние сме великодушни forinvesting на повеќето напредни опремата за производство и технологија во светот. Годишното производство е околу 100 милиони парчиња.
 • фабрика турнеја

  фабрика Tourh

  NCR е основана во 2003 година, како еден од водечките производители реле во Кина со повеќе од 600 вработени. Ние сме великодушни forinvesting на повеќето напредни опремата за производство и технологија во светот. Годишното производство е околу 100 милиони парчиња.

за нас

Текст за нашата компанија

 • COF
 • xd1
 • xdu

РАБОТНИ од 1998 година

NCR е основана во 2003 година, како еден од водечките производители реле во Кина со повеќе од 600 вработени. Ние сме великодушни за инвестирање на повеќето напредни опремата за производство и технологија во светот. Годишното производство е околу 100 милиони парчиња.
NCR поседува две фабрики во Wenzhou и градот Jiaxing, Жеџијанг Кина, кои работат две марки да се купи одделно за да им служи на клиенти во различни области: NCR: апарати за домаќинство, автомобилската индустрија, Паметни на мерење и Grid.NNC: индустриска контрола, автоматизација.
Палета на производи вклучува Електромагнетна релето, latching релето, Подножје за реле, тврдото релето, Моќ Модул Полупроводнички и Грец итн

WENZHOU NCR INDUSTRIAL CO., LTD

NCR was established in 2003, as one of the leading relay manufacturers in China with more than 600 staff.


WhatsApp Онлајн Chat!